tiistai 7. joulukuuta 2010

Toiveiden veneet

Siskoni vinkkasi minua tästä Aapo Lettisen hienosta Toiveita-dokumentista. Hän oli nähnyt sen vastikään rakkaan ystävänsä hautajaisissa. Tämä ystävä oli dokumentin henkilöistä juuri se viisas, joka siinä pohtii, mitä tarkoittavat rohkeat sydämet. Dokumentti on vain seitsemisen minuuttia pitkä, mutta tunnelmaltaan pysäyttävä. Suosittelen!
Jos Sinut haastettaisiiin samaan tehtävään, laskemaan vesille vene, joka kantaisi viestiä siitä, mitä tällä hetkellä kaikista eniten elämääsi toivot, mitä kirjoittaisit purjeeseen?

Minä kirjoittaisin: ILOA!
Tänään kahlattiin koiran kanssa lumisessa metsässä. Koira nautti syvän lumen haasteesta ja vapauden huumasta loputtomalta tuntuneen juoksuajan (= talutushihnassa olon) jälkeen niin, että riehui kuin höperö. Emäntäkin pääsi hetkittäin fiiliksiin. Tätä hyvänä alkuna pidettäköön.


Ei ole enää kuin kaksi viikkoa siihen, kun päivä alkaa pidentyä.
3 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika tuota lumikuonoista Iloa! Voiko olla suloisempaa otusta? Ei ihan heti tule mieleen ainakaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kommenttisi meijerielämässä tupsahdutti minut tänne. Kiinnostavaa!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Pirkko, mukava kun löysit tänne!

  Kirsi: ajattelin tänä jouluna mennä yli siitä, mistä aita on matalin, eli teettää juuri tuosta koirakuvasta tämän vuoden joulukortin. Ei kauheasti sureta, että se perinteinen neljän vastustelevan lapsen kuvaussessio jää väliin.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.