lauantai 20. elokuuta 2011

Blogin synttärit, ja Vihdin

Olen tänään pitänyt tätä blogia kokonaisen vuoden. Tuuletusta! Tässä pikakatsaus ekasta vuodesta.
Aloitin blogin pidon velvollisuudentunnosta: vastailmestyneelle kirjalle piti saada nettinäkyvyyttä, mainosta. Jonkin aikaa jaksoin ajatella blogia promomielessä ja yritin tuottaa tänne brändiin sopivia (heh heh) postauksia. Mutta kun väkisin puskee, alkaa väsyttää. Miettiäkseni rauhassa mistä bloggaamisessa oikeastaan stressaannun, suljin blogista kommentointimahdollisuuden alkuvuodeksi. Kun avasin sen uudestaan, olin uskoakseni oppinut sen, mitä tässä ihan ekassa postauksessani havittelin.
Enää en jaksa miettiä mitään linjauksia, vaikka kirjakin on edelleen olemassa ja ostettavissa mm. täältä. Nykyään bloggaaminen on minulle iloa, rauhoittumista ja inspiroitumisen etsintää.
Kävijöitä on tänä ensimmäisenä vuonna ollut 63 746, ja kuukausikävijöitä keskimäärin 5500. Se on oikein hyvä ensimmäisen vuoden tulos, sillä hitaasti hyvä tulee. Olen tutustunut tämän blogin kautta ihaniin ihmisiin ja saanut sydäntä lämmittävää lukijapalautetta kirjastani. Kiitos teille, lukijat!
Tänään oli kylämme, Vihdin kirkonkylän, jokavuotiset Wuosisatamarkkinat, joita lapsemme kutsuvat ”Vihdin synttäreiksi”. Uuden blogivuoden aloitan näissä kuvissa ja synttäritunnelmissa.


Myös vuohimielessä reissu oli antoisa. Kotieläintilalta olivat valitettavasti tuoneet vain tämän ärtyisän pukin, joka ei tehnyt meihin vaikutusta

Maatiaislampaiden söpöydestä taas yllätyin (lapsi otti tämän kuvan, joten itse lammas rajautui valitettavasti pois) hieman huolestuttavasti.... Ja kuinka ollakaan, eräs markkinoiden myyjistä kasvatti afrikkalaisia kääpiövuohia. Sattumaako vai ei? Tenttasinkin häntä aiheesta oikein kunnolla. 


Lopuksi kiivettiin lasten kanssa kirkontorniin, mistä avautui huikeat näkymät. Rakastan meidän kylää!


Lopun visailutehtävä: kukas se tämä on, joka tuli vastaan Vihdin steinerkoulun pihalla? Ihana, leppoisa ihminen, bloggaa aika samasta aihepiiristä ja vierailee täälläkin kommentoimassa usein. :)

9 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea yksivuotiaalle blogillesi!

  En tunnista henkilöä, mutta vihjeittesi perusteella veikkaan Wihtoria?

  VastaaPoista
 2. Onnea blogille ja kirjoittajalle!
  Vihdin kirkonkylää diggaan minäkin :-).

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille ja kirjoittajalle ja terveisiä kuvauskohteelle, jos piankin taas tapaatte. Ja voi harmi, minä yksinkertaisesti unohdin nämä kemut. Olin ajatellut tulla!

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle blogillesi! Kurkistelen tänne aina ajoittain, saan paljon ajateltavaa ja oivalluksia. :)

  VastaaPoista
 5. Olen melko varma, että kuva-arvoituksen oikea vastaus on Wihtori :)

  Onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. No niin, minut on nyt sitten paljastettu oikein kuvan kera, apuva ;) Kiitos vaan Marikka, tosin toki olin sinulle luvan antanut moiseen. Ehkä oikeita arvauksia siivitti tuo kupuksen kurkkiminen alareunassa, kun hänestä olen kuvia julkaissutkin blogissani. Onnea vain oikein arvanneille. Ja onnea sinullekin Marikka yksivuotiaisuudesta, postauksiasi odottelee aina mielenkiinnolla. Ja juu Wuosisatamarkkinat olivat aivan ihanat, oli mukavaa ensimmäisen kerran päästä "turistina" raitille, kun aina aikaisempina vuosina olen ollut itse duunissa.

  VastaaPoista
 7. Oikea nainen bongattu, Wihtorihan se siinä oli! Samaiseen kuvaan on muuten osunut myös mieheni ja anoppini. Piti ensin rajata heidät pois, mutta sitten olisi rajautunut pois myös Kahvia ja pullaa-kyltti, mikä taas oli ehdottomasti saatava mukaan.:) Suuri kiitos teille yksivuotisonnitteluista, tästä on mukava jatkaa!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut!

  5500 kävijää kuukaudessa tekee päivässä melkein parisataa. Minusta se kuulostaa todella suurelta määrältä - niin iso joukko ihmisiä viitsii käydä lukemassa vieraan ihmisen kirjoituksia! (Tietenkin osasta tulee ajan mittaan tuttuja.)

  Tässä suuruudenhullussa maailmassa kai mikään määrä ei ole tarpeeksi.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut yksivuotispäivänä. Ihania kuvia tapahtumasta. Varmaan oli mukava piipahtaa. Tuo kahvia ja pullaa lakana on ihana :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.