keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tenavaterapiaa

Olen aina fanittanut Tenavia ja monistellut parhaita paloja ympärilleni elämänohjeiksi. Kaksi ensimmäistä löytyvät työpaikalta, työpisteeni ilmoitustaululta. Ensimmäinen lohduttaa silloin, kun kamppailee writer´s blockin kanssa (eli aika usein):


Tämä taas auttaa suhteuttamaan asioita silloin, kun saa jutuistaan ikävämpää lukijapalautetta:

Seuraava tuntuu niin kauhistuttavan tutulta, että olen liimannut sen itselleni muistutukseksi kylppärin peiliin. Täydellinen ei tarvitse olla, eikä tehdä kaikkea itse!


Mies kokee tämä itselleen läheiseksi. Se löytyy siksi makuuhuoneen ovesta.


Tehoaakohan Tenavaterapia eläimiin? Tämä on liimattu meillä oven lähelle rohkaisemaan pikku raukkiskoiraamme, jonka vartiointitaidoissa on parantamisen varaa.


Loppuun vielä yksi jääkaapin oven Tenavista kera parin tärkeän jääkaappimagneetin. Tuo I´ve Found Jesus-magneetti on ehdoton lempparini: vastaukset monennäköisiin asioihin tosiaan löytyvät usein lähempää kuin voisi ikinä kuvitella. Oikean yläkulman magneetista löytyy taas vastaus aivan kaikkiin avioliitto-ongelmiin. Jos miehet tämän tajuaisivat, kaikki olisi niin paljon yksinkertaisempaa... (niin, nyt ymmärrätte varmaan senkin, miksi koen tuon kolmannen sarjiksen itselleni läheisimmäksi).2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä aamun nauruherätyksestä! Blogimaailma on kyllä siitä hieno asia, ettei mitään naurujoogia tarvita lainkaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä, tulin hyvälle tuulelle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.