torstai 30. elokuuta 2012

Kärkkärit, se halvempi harrikka

- Siis onko toi mutsi oikeesti enää turvallista sun iässä?
Esikoiseni ilme, harjoitellessani pitkästä aikaa varpaille nousuja, oli näkemisen arvoinen.

Ilme ei ollut ihaileva.

Miehet hankkivat keski-iän kriiseihinsä motorisoituja ajoneuvoja, joilla pääsee joko tosi kovaa tai sitten tosi korkealle. Minulle riittää ihan vaan pikkuisen (4 cm) korkeammalle pääsy: hankin pitkän (öö... kaksikymmentä vuotta?) tauon jälkeen kärkitossut! Taivastellessani varpailla olon sietämätöntä kipua Facebookissa, sieltä löytyi yllättäen muitakin balettiharrastajia, jotka olivat hankkineet itselleen nämä kidutusvälineet nyt keski-iässä ihan vapaaehtoisesti. Kyseessä on selvästi naisten ihka oma Harley Davidson-hulluuden korvike.

Mutta onko se turvallista? En ole ihan varma, sillä matka sinne ylös onkin yllättävän pitkä, vaivalloinen ja kivulias (vaikka nykyään myydäänkin tossuihin sellaisia ihania silikoneja, joista en omina vessapaperi/lampaanvillatoppaus-kärkkäriaikoinani osannut aikoinaan haaveillakaan).

Toistaiseksi en ole taittanut nilkkaani, mutta pikkuisen  - se on myönnettävä - on vielä matkaa tähän.ps. Kylvin vielä yhdet salaattirivistöt ja pinaattirivistöt. Ja otin tänään aurinkoa bikineissä. Vielä on kesää jäljellä!

5 kommenttia:

 1. No jopas! Auringon ottoa bikineissä, syyskuussa (no melkein on), Suomessa? Aikamoista. Ja kyllä on kärkkärit kauniit. Ehdottomasti halvempi, mutta myös kauniimpi Harrikka! Onnea ja iloa niiden myötä!

  VastaaPoista
 2. Hih. Oma harrikkani oli islanninhevonen. Ja kohta jo toinen samanmoinen. En tiedä harrikan hinnoista, mutta harrikkaa kauniimpia ovat mielestäni nämäkin - ja sielukkaampia. Onnea ja iloa tuovat hevosetkin, huolta myös, ja ajallaan luopumisen tuskankin - silti katson kannattavaksi. =o)

  VastaaPoista
 3. Hevosharrastus on toinen ehdoton "naisten harrikka". Ja islanninhevonen tottakai hevosista paras, ja sielukkain. Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 4. Minä epäilen, että oma harrikkani on jalkapallo. Löysin nimittäin netistä lähellä toimivan porukan, johon otetaan kuvauksen mukaan "vanhempia naisia ilman jalkapallotaustaa"... :D Se olisi NIIIN hauskaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Lisää näitä "harrikoita", pyydän! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.