perjantai 17. elokuuta 2012

Ihastuin: Burt´s Bees

Viime vuonna olin muistaakseni Weledan teettämässä presentaatiossa jossa esiteltiin maailman luomukosmetiikasta tehtyä laajaa vertailututkimusta. Siinä oli tutkittu tuotteiden todellisten luomuainesosien määrää ja rankattu tuotteet sen perusteella paremmuusjärjestykseen.

Tässä tutkimuksessa vanhat konkarit Weleda ja Dr Hauchka sijoittuivat aivan kärkipäähän, mutta ehdottoman ykkösen paikkaa piti amerikkalainen Burt´s Bees. Tämän kulttimainetta nauttivan merkin Suomeen saapumista on moni luomuihminen jo pidempään odotellut. Tänä syksynä se on totta.

Testasin ensimmäiseksi sarjan piparmintun ja rosmariinin öljyä sisältävän suihkusaippuan. Rosmariini on täsmäyrtti käytettäväksi aikoina jolloin väsynyt mieli tarvitsee lisäpiristystä ja sitä ei ole toistaiseksi ollut kovin helppoa löytää. Dr. Hauchkalla on toki Rosmariini kylpyöljy mutta suihkutuotteissa en ole sitä vielä nähnyt.

Burt´s Beesin suihkugeelin raikas tuoksu jää iholle pidemmäksi aikaa ja erityismaininnan ansaitsee tuotteen koostumus. Tähän asti testaamani luomusarjojen suihkugeelit ovat kaikki olleet joko liian vetisiä (jolloin hintava pullollinen kuluu hetkessä) tai sitten maitomaisen öljyisiä mistä en myöskään pidä. Burt´s Beesin suihkugeelia tarvitaan kerrallaan vain pisara sillä se vaahtoutuu helposti ja jättää ihon raikkaaksi, ei öljyiseksi. Tästä riittoisasta purtilosta olen itse valmis maksamaan sen 14,90 joka on tuotteen ovh:ksi merkitty. Lisäksi pidän kovasti sarjan designista ja arvostan sitä, että yritys käyttää suurimmaksi osaksi kierrätysmuovia.

Lisää tietoja sarjasta löytyy Burt´s Beesin suomenkielisiltä Facebook-sivuilta (suomenkieliset tuotesivut ovat piakkoin tulossa) tai sarjan kansainvälisiltä sivuilta.
ps. Help te kaikki Bloggerilla bloggaavat! Onko todellakin niin, että kun tälle blogipohjalle on tarpeeksi monta kertaa postannut, ilmainen kuvien tallennustila loppuu ja sitä pitää alkaa kuukausimaksulla erikseen ostaa? Näin Blogger minulle väitti kun yritin ladata tähän postaukseen enemmänkin näiden ihanien tuotteiden kuvia....

4 kommenttia:

 1. Joo kyllä se ikävä kyllä on niin: ilmaista levytilaa on rajattu määrä ja sitten pitää ostaa lisää. Itsekin tulin tähän pisteeseen muutama viikko sitten. Hinta nyt tosin ei ihan päätä huimaa, mutta oma vaivansa siinä on.

  VastaaPoista
 2. Oho. Luinkohan ollenkaan bloggerin tietoiskua ennen blogin avaamista. Tuskin. Kiva tietää etukäteen, ettei sitten ihan hämmästy.

  VastaaPoista
 3. Mäkin ostin tuon lisätilan koska hinta ei päätä huimannut.

  Vaiva olisi ollut myös uuden blogin perustaminen joten maksu oli pienenmpi vaiva.

  Iloa ja voimia viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Vink: Itse lataan suurimman osan blogikuvistani Flickr:iin. Siellä on runsaasti ilmaista kuukausittaista tallennustilaa ja kuvien linkitys blogiin on tosi helppoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.