keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Se on täytetty, melkein

Tänään sain maahan kaikki muut taimet paitsi samettikukat. Tuuletusta! Nyt sitten vaan sovitaan, että halloja ei enää tule, eikös?

Patisson-kurpitsat vaativat kuulemma hurjasti tilaa, siksi nämä kaksi pääsivät erillispenkkiin kivien lähelle. Pajujen ympärille istutin salkopapua.

Tässä on vain yksi mutta. En kyllä mene takuuseen, kaiken taimien siirtelyn, taimipurkkien sekoittamisen ynnä muun sekoiluni jälkeen siitä, että nämä kaksi ovat tosiaan niitä ufomallisia Patissoneja. Kaikki kurpitsat näyttävät tässä taimivaiheessa minusta ihan samanlaisilta. En myöskään kuolemaksenikaan enää muista minne päin pihaa istutin talvikurpitsan. Siis sen valtavimman, joka tunnetusti on kaikkien tiellä pitkälle syksyyn.

Mutta nyt asialle ei voi enää tehdä muuta kuin kastella, kitkeä ja odottaa. No stress!ps. Kesän voimabiisini on tämä. Tykkään ihan hirveästi Shaggystä, vaikka kukaan ihminen jolla on älyllistä toimintaa ei kai saisi? Ainakaan Suomessa.

6 kommenttia:

 1. Eiköhän kurpitsojen lajike selviä viimeistään loppukesästä, kun alkavat tekemään hedelmää...Itse taisin täydennyskylvöjä tehdessä harata osan edellisistä kylvöistä pois. Kun ei millään muista, mitä on pari viikkoa sitten tehnyt. Siihen blogia kai eniten tarvitseekin. Sieltä voi vähän katsella, mitä on tullut tehtyä ;)

  VastaaPoista
 2. Blogissani olisi haaste sulle jos on aikaa ja energiaa vastata muutamiin kysymyksiin vähemmän vakavalla asenteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy pois tai kerro missä voin vastata. Olen sillä tavalla omituinen, että tykkään kyselyihin vastaamisesta. Enköhän sille siis aikaa löydä.

   Poista
  2. Viesti oli osoitettu Marikalle, mutta kysymykset löytyy mun blogista ja niihin voi vastata omassa blogissaan :)

   Poista
  3. Hups... Aloittelevan bloggaajan virhe :)

   Poista
 3. On ihan mukava huomata, että kokeneella pihaviljelijällä voi mennä taimet sekaisin. Minä luulen muistavani, en merkkaa ylös, ja sitten en muistakaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.