keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Doing Absolutely Nothing 15 h Heia Heia

Zumba 1 h
Body Pump 1 h 30 min
Power Super Shape Extreme Workout 2 h 45 min
Alkavan reuman kanssa kärvistelevänä esimummona on kiehtovaa ja hämmästyttävää seurata facebook-kavereiden päivittäisiä urheilusuorituksia. Liikkuvatko ne oikeasti noin paljon? Miksi ne haluavat julistaa asiaa facebookissa? Ihanko vain siksi - kuten HeiaHeia-applikaation oma slogan kuuluu: kannustaakseen kavereitaan?
Jos olisi olemassa joku HeiaHeialle vastakkainen applikaatio alkaisin käyttää sitä heti. Siis sellainen, johon kirjataan ne passiivisuuden hetket, jolloin on onnistunut relaamaan.
Toki jo nyt HeiaHeiaan voi näköjään kirjata astangajoogasuorituksensa keston. Meditaatio-suorituksia en ole vielä facebookissa nähnyt. Mitäköhän tapahtuisi, jos nekin siihen lisättäisiin? Jos itse olisit onnistunut istumaan vaivaiset kaksikymmentä minuuttia, kismittäisikö lukea jonkun status kolmen tunnin meddauksesta? Entä voisiko slow-saavutuksillakin ”kannustaa kavereita”?
Sleeping in the hammock 3 h
Drinking Saarenmaa rhubarb vodka 2 h
Watching trees 5 h
Listening to the rain 3 h

Heijaa! Tänään harvensin mangoldit ja sain niistä kesän ensimmäisen kastikkeen.
Gardening 1 h tänään. Vaikka melkein pelkäksi auringonotoksi sekin meni.

13 kommenttia:

 1. Ihanaa Marikka!:) Tunnustan, että olen ollut HeiaHeia päivittäjä, mutta laiskuus on todellinen energianlähteeni.Satunnaisen fyysisen energiapurkauksen mahdollistaa ainoastaan pitkä ja harras lepo. Ihanaa että sulla on tällainen blogi! :) Mukavaa Juhannuksen aikaa sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana ajatus, ihana slow-lista! Täytyypä alkaa pitämään tuollaista, jos muistan vain ajatella, mitä olen oikeastaan "en tehnyt".

  VastaaPoista
 3. Ai että miten ihana! Nauraa hihittelin täällä ääneen, kun mietin jatkoja tuolle hyvälle "Doing Nothing" -listallesi. :) Oliskohan tässä nyt hyvä sauma rikastua kehittämällä uusi nettisovellus? En tuosta HeiaHeiasta tiedä mitään (niin kuin en liikunnastakaan...), mutta slow-heian ottaisin heti käyttöön!

  VastaaPoista
 4. Voi jestas, naurahdin ääneen tän lukiessani. Mainio! Drinking Saarenmaa rhubarb vodka 2 h, heh heh... ja se puiden katselu, hih.

  Löysin blogisi vasta tovi sitten mutta eipä se kauaa ota kun johonkin kiinnostavaan jää koukkuun. Jatkan siis linjoilla pyörimistä vastedeskin =)

  VastaaPoista
 5. oi listaa voisi jatkaa hienosti, mutta suomeksi, ois niinko lepposampaa.
  Puiden halailu 1/2 h
  Järvelle tuijottelu 1,5 h
  Puutarhassa istuskelu 3 h
  Riippukeinussa pötköttely 1 h
  Itseksensä kahvittelu 1 h

  ja siinähän se päivä sitten menikin...

  VastaaPoista
 6. Mainio idea! Joudun kuitenkin puollustamaan tuota Heiaheiaa itse kayttajana. Olen varsinainen laskipersesohvaperuna, enka tosiaan mikaan innokas liikkuja, mutta tuo heiaheia kylla kannustaa liikkumaan. Siis kun olen kilpailuhenkinen ja naen, etta kaikki kaverit liikkuvat enemman en todellakaan halua olla se vahiten liikkuva koko jengista vaan sitten riennan kickboxingiin (tai joogaan). Mulle se toimii, mua se motivoi, ja noiden hyotyjen rinnalla se ja sama arsyyntyyko joku siita. Noi itsea arsyttavat applikaatiot (ja ihmiset) voi myos blokata.

  VastaaPoista
 7. MInäkin mietin tuota raparperivodkaa, miltähän se maistuisi???

  Kyllä oikeasti olisi PALJON suurempi tarve sen listaamiselle, miten ja milloin on saanut oltua tekemättä ja yrittämättä yhtään mitään. Olenkohan minä vähän liian vanhakin, kun ei ajatus toisten liikunnoista saa evääkään värähtämään. Aivan sama, lyhyesti sanoen.

  VastaaPoista
 8. Minäkin jossain vaiheessa yritin kirjata tuonne Heiaheiaan suorituksiani, mutta kyllästyin, kun huomasin, että ihan hiljaa istuminen ja neulominen on hauskinta :-)

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Hauska! Miten ihania mangoldeja, aijai. Kesäkurpitsankin kukat ovat näköjään myös jo syötäväksi sopivia. Leppoisaa juhannusta ja voimia alkavaan työhön.

  VastaaPoista
 10. Kiva idea!

  Voisiko olla kyse siitä, että laiska töitään/liikkumisiaan luettelee? Tai sitten siitä, että non-leppoistajilla raskas työ vaatii raskaat huvit?

  Oma päivitykseni tulevalle: min 48h leppoisaa juhannustelua. Samaa toivotan sinullekin!

  VastaaPoista
 11. Eikös sitä heijaheijaa voisi käyttää kuitenkin tähän laiskotteluun. Onhan siellä saunomista, jne. pientä luovuutta vaan peliin ja täyttämään FB-seinäänsä :D

  VastaaPoista
 12. Minä en tiedä, mikä on heijahejia, mutta uskoisin tuon fb-päivittelyn olevan enemmänkin itsensä kehumista itselleen (!) ja itsensä tsemppaamista. Minä luen ne ainakin niin ja minä myös teen niin.

  -junika-

  VastaaPoista
 13. Kiitos hurjasti kaikille ihanista kommenteista! Helle (tai sitten ihan tämä itseään toteuttava postaus...) on laiskistanut minut nyt niin, etten meinaa saada itse kommentoitua. On ollut blogirintamallakin Doing Absolutely Nothing-meininki. Mikä erikseen saavutuksena mainittakoon.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.