perjantai 11. tammikuuta 2013

Kiitos!

Hyvät ystävät ovat vihjailleet jo jonkin aikaa, että mites se sun blogi...vieläkö pidät sitä? Ja miksi ihmeessä?

Niin. Tämän blogin nimi viittaa kirjaan, jota ei ole enää saatavilla, aihepiiri, josta alunperin aloitin ei ole enää samalla lailla mielen päällä, ja tulevat kirjaprojektitkin ovat muuttaneet muotoaan. Niille pitäisi perustaa toisenlaiset blogit. Mutta kun en ole ollut siihen vielä valmis.

Suurten mullistuksien keskellä on tuntunut turvalliselta riippua kiinni tässä blogissa. Tänne on tullut dokumentoitua omaa elämää syksystä 2010 asti, siksi lopetus on henkisesti tuntunut vähän samalta kuin perhealbumien nakkaaminen tuleen. Kuitenkin tämän entisen elämän tarinan jatkokirjoittaminen on jollain lailla myös estänyt uusien asioiden syntyä. Tämä on ollut blogi eräästä elämänvaiheesta, vaan nyt on jo menossa toisenlainen elämänvaihe. Vanhan elämän tarina täytyy uskaltaa sulkea ja hyvästellä. Siitä täytyy päästää irti, jotta uudelle tulisi tilaa kasvaa.

Nyt on uusien kirjoitusten ja aikanaan uusien blogienkin aika. Kiitos teille, rakkaat kanssakulkijat! Varmasti tapaamme vielä...uusilla blogialustoilla! ;)

Loppuun viimeinen musiikkilinkki ja kuvia puista ja kasvusta. Kevät tulee, taas!


(Kuvat ovat suosikkifacebook-sivustoltani  Slavic Folklore & World Dreaming - Przemek Sokół - Krayina Mriy - Дреамер)

20 kommenttia:

 1. Kiitos Marikka valtavasti tästä ihanasta, kodikkaasta, elämänmakuisesta ja inspiroivasta blogista. Olen lukenut joka ikisen kirjoituksen! Vaikka haikeaa, samalla tuntuu luontevalta ja hyvin ymmärrettävältä että tämän aika oli nyt päättyä. Elämä jatkuu ja uudet kuviot (blogit!?) kutsuvat.

  Lämpimin halauksin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos SINULLE Marikka ihanasta ja aidosta blogistasi, aina olen saanut jotain kiinnostavaa ajateltavaa täältä. Tulee sinua oikein ikävä!

  Elämänmakuista, armollista, sopivan kokoista Vuoden 2013 alkua Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi inspiroivasta, rohkeasta ja koskettavasta blogista! Sitä tulee ikävä, mutta kiva jos aloitat uuden blogin jossain vaiheessa. Kaikkea hyvää elämääsi!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisiin.

  Hengessä mukana & kaikkea hyvää sinulle! :)

  VastaaPoista
 5. On ollut mukava seurata blogiasi ja olen myös ilolla sukualaisia saanut seurata. Äärimmäisen hyvää jatkoa koko perheellesi! Ehkä törmäämme vielä blogi maailmassa :)

  VastaaPoista
 6. Puutkin karistavat aina aika-ajoin lehtensä, uinuvat ja odottavat uuden kasvun alkua. Nyt on sen uuden kasvun aika rakas ystäväni :) Kiitos matkasta tähän asti ja matka jatkuu....ja se pieni elämä on edelleen siellä sydämessä ja sielussa, et sinä siitä onneksi eroon pääse, eikä tarvikaan. Kaikkea hyvää ja kaunista matkallesi !

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiinnostavasta blogista ja toivottavasti pääsee pian jatkossakin lueskelemaan ajatuksia herättäviä kirjoituksiasi uudessa blogissa. Mahtavat kuvat!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset myös minulta, on ollut hienoa seurata mukana! Kirjasi luin myös, pidin paljon kirjoitustyylistäsi ja muutenkin kirjasta kokonaisuutena.

  Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kirjoittamisesta ja toivon ihan itsekkäästi, että päädyt kirjoittelemaan uutta blogia. Toivottavasti saan jotenkin tiedon, kun uusi kirjasi ilmestyy. Jätätkö blogin eetteriin luettavaksi? Hyvää uutta elämänvaihetta!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kun jaksoit pitää blogia näinkin kauan. Toivotan sinulle ja lapsillesi siunausta :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Kaikkea hyvää elämääsi!

  VastaaPoista
 12. Hullut teekutsut: Lämmin halaus myös sinne! Ihanaa, että joku on lukenut kaikki kirjoitukseni. Saman voin tosin todeta sinunkin blogeistasi.:)

  Elisa: Kiitos! Sinun blogisi on ollut tänä vuonna minulle erityisen tärkeä ja pysyy varmaan jatkossakin ehdottomana ykkös-inspiraatioblogina. Eli älä sinä vaan ikinä lopeta!!:)

  Maria ja Hoo: Kiitos teille!

  Tähtianis: Kiitokset ja terveiset sukulaiselle! :)

  Wihtori: Kauniisti sanottu, kiitos! <3

  Maija: Kiitos! Tuolta sivustolta löytää kyllä ihania kuvia.

  VastaaPoista
 13. Teea: Kiitos, myös kirjapalautteesta!

  Mama Elf: Kiitos! Jätän tämän bogin esille ainakin toistaiseksi. Kirjasta tulee tietoa sitten aikanaan.

  Marika ja Mammukka: Kiitos teillekin ja kaikkea hyvää elämäänne!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Marikka! Toivottavasti pääsemme pian lukemaan uusia juttuja... :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos Marikka ja sydämen pohjasta hyvää jatkoa elämällesi. On ollut suuri ilo (ja toisinaan suru puolestasi) lukea elämästäsi, siitä positiivisuudesta mikä välittyy sanoistasi.

  VastaaPoista
 16. Suvi: Kiitos sinulle. Ihan kohtahan alkaakin jo kasvukausi. :)

  Mag: Kauniisti sanottu, kiitos!

  VastaaPoista
 17. Kiitokset ja kaikkea hyvää myös minun puolestani, mutta - voi surku sentään! Alan epäillä, että minussa on jokin kirous, sillä löydän suosikkiblogini aina liian myöhään, aivan loppumisen kynnyksellä. Nyt harmittaa, kun en edes kommentoinut, vaikka aina halusin...

  Ymmärrän kyllä, miten kovaa työtä hyvän blogin kirjoittaminen on, mutta toivon silti, että aloitat uuden blogin kunhan inspiraatio taas iskee. Kirjoituksiasi on ollut ilo lukea. Uutta kirjaakin odotan innolla :)

  ("Pientää elämää etsimässä" muuten on vielä saatavilla: huomasin sen ainakin vielä toissapäivänä Suomalaisen kirjakaupan alennusmyynneissä!)

  VastaaPoista
 18. Kiitos, lämpimästi, tästä blogista! Luin jo edellistäsikin, joka oli minulle tärkeä ajatuksissa ja arvoissa esikoiseni syntymän jälkeen, jolloin muuten koin olevani yksin äitiydessäni. Se vahvisti luottamustani omiin arvoihini.
  Täällä olen käynyt välillä säännöllisesti, välillä satunnaisesti.
  Minäkin muuten näin kirjasi Suomalaisessa, en ole sitä vielä lukenut, mieli tekisi.

  Toivon Sinulle luottamusta, iloa ja lempeyttä uuden kasvattamiseen!

  Lämpimin terveisin Sanna

  VastaaPoista
 19. Kiitos! On ollut antoisaa seurata blogiasi!

  VastaaPoista
 20. Luin aiempaa blogiasi, olen lukenut tätä. Ihan joka sanan.
  Kiitos, toicottavasti taas jossain muodossa uudestaan.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  R&T

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, valoa päivääsi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.